13e HL7 Nederland Working Group Meeting is afgeblazen

13e HL7 Nederland Working Group Meeting is afgeblazen

In het licht van de druk op de zorg en het zoveel als mogelijk beperken van de risico’s op infectie voor zorgpersoneel hebben wij besloten om de HL7 Nederland WGM van 2 en 3 april af te blazen.

De eerstvolgende WGM staat gepland voor 5 en 6 november. We hopen dat iedereen goed door de COVID-19 crisis komt en wensen vooral de collega's in de zorg veel sterkte de komende tijd!

HL7 Nederland is natuurlijk niet de enige die genoodzaakt is om bijeenkomsten af te blazen. Ook de IHE Europe Connectathon die in maart in Brussel zou worden gehouden is om dezelfde reden uitgesteld. Op dit moment is er sprake van dat deze in de week van 2 t/m 6 november zal worden gehouden. Dat valt dan samen met de 14e HL7 Nederland WGM. We kijken nog of we gaan uitwijken naar een andere datum, want we begrijpen dat veel van onze leden graag naar de IHE Europe Connectathon gaan, zeker wanneer deze in Brussel wordt gehouden.

We houden jullie uiteraard op de hoogte. Als je specifiek de nieuwsbrief voor de HL7 Nederland WGM wilt ontvangen, dan kun je je daarop abonneren.

Maak uw organisatie lid

Als uw organisatie het verbeteren van informatie in de zorg belangrijk vindt, maak uw organisatie dan lid van HL7 Nederland!

MAAK UW ORGANISATIE LID

e-Highlights

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via
e-HighLights - de HL7 Nieuwsbrief.


Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Contact

  • Stichting HL7 Nederland
    Willem Barentszstraat 1
    3902 DE VEENENDAAL
    +31 (0)318 - 548869
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.