Bert Kabbes benoemd tot Erelid van HL7 Nederland

Bert Kabbes benoemd tot Erelid van HL7 Nederland

Bert Kabbes is even stil van zijn benoeming tot Erelid van HL7 Nederland. Onze Founding Father staat nog steeds in de frontlinie van informatie-uitwisseling in de zorg! Mede dankzij alle vrijwilligers die hij heeft weten te inspireren.

HL7 Erelid Bert Kabbes met Rob MuldersTijdens de HL7 Nederland Working Group Meeting had de huidige voorzitter Rob Mulders een grote verrassing voor oud-voorzitter Bert Kabbes.

Bert heeft inmiddels ruim de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, maar blijft gelukkig nog altijd actief binnen HL7 Nederland. Zo is hij op dit moment voorzitter van de HL7 FHIR-NL Beheerraad en ondersteunt de leden en het bestuur met zijn lange ervaring binnen de informatie-uitwisseling in de zorg en de standaardisatie die daarvoor nodig is.

 

HL7 Erelid Bert KabbesMeestal wordt een Erelidmaatschap pas uitgereikt bij het afscheid van HL7 Nederland, maar voor Bert Kabbes maken we graag een belangrijke uitzondering. In 1992 was Bert Kabbes de drijvende kracht achter de oprichting van de Intiatiefgroep HL7 Nederland. Hij was tevens de eerste 10 jaar voorzitter en ook van 2016 tot 2018 was Bert wederom voorzitter. Al die tijd is Bert lid geweest van het bestuur van HL7 Nederland. Medio 2018 heeft Bert, na een succesvolle overdracht van het voorzitterschap aan Rob Mulders, afscheid genomen van het bestuur.

Ook binnen HL7 International heeft Bert Kabbes een belangrijke en actieve rol gespeeld, waarvoor hij benoemd is als HL7 Fellow. We hopen allemaal, nationaal en internationaal, nog lang van de inspiratie van Erelid Bert Kabbes te mogen genieten.

Maak uw organisatie lid

Als uw organisatie het verbeteren van informatie in de zorg belangrijk vindt, maak uw organisatie dan lid van HL7 Nederland!

MAAK UW ORGANISATIE LID

e-Highlights

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via
e-HighLights - de HL7 Nieuwsbrief.


Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Contact

  • Stichting HL7 Nederland
    Willem Barentszstraat 1
    3902 DE VEENENDAAL
    +31 (0)318 - 548869
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.