Een spannend jaar voor de boeg!

Een spannend jaar voor de boeg!

Na een zeer geslaagde working group meeting (WGM) begin november, kijkt het vernieuwde bestuur uit naar een spannend 2019! Met de kamerbrief van minister Bruno Bruins is er nóg meer energie in het veld van digitale informatie-uitwisseling in de zorg gekomen. HL7 Nederland zal daar als altijd een belangrijke rol in gaan spelen!

Nieuwe mensen

Nieuwe energie betekent ook nieuwe mensen. Dat zagen we al duidelijk op de laatste WGM. Het bestuur zet daarom vol in op het goed bereiken en begeleiden van mensen en organisaties die HL7 Nederland nog niet kennen en voor wie HL7 (relatief) nieuw is. Dat betekent meer en beter communiceren, maar ook een sessie voor "First Time Attendees" tijdens de komende WGM in april.

Hands-on

Het bestuur zelf is inmiddels ook vernieuwd, zie ons eerdere bericht hierover, en heeft de eerste inspirerende bijeenkomst in de nieuwe samenstelling gehad. Daarin hebben we uitgebreid stilgestaan bij onze focus voor de komende jaren. Daarin willen we ons vooral richten op het doorzetten van de nieuwe richting die we afgelopen jaar zijn ingeslagen: focus op hands-on werken met de HL7 standaarden om daadwerkelijke resultaten in de praktijk te realiseren.

Praktijk

Daar willen we onze boodschap ook op gaan aanpassen, zodat duidelijk wordt wat er met HL7 standaarden in de praktijk bereikt wordt. Dit kan alleen zolang we trouw blijven aan onze missie: samen met onze leden (zorginstellingen, leveranciers, experts) werken aan open standaarden voor betrouwbare informatie-uitwisseling in de zorg. Dat blijven we doen voor de hele HL7 familie van standaarden waar in Nederland actief gebruik van wordt gemaakt.

Innovatie

Rondom innovatie kijken we natuurlijk ook naar ontwikkelingen waar wij juist als HL7 Nederland een zinvolle bijdrage aan kunnen leveren, altijd samen met onze leden en altijd in een open interactie. Als bestuur staan we altijd open voor suggesties!

Maak uw organisatie lid

Als uw organisatie het verbeteren van informatie in de zorg belangrijk vindt, maak uw organisatie dan lid van HL7 Nederland!

MAAK UW ORGANISATIE LID

e-Highlights

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via
e-HighLights - de HL7 Nieuwsbrief.


Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Contact

  • Stichting HL7 Nederland
    Willem Barentszstraat 1
    3902 DE VEENENDAAL
    +31 (0)318 - 548869
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.