Neem deel aan de HL7 NL WGM, schrijf je nu in!

Neem deel aan de HL7 NL WGM, schrijf je nu in!

Het is bijna zover! Op 9 en 10 november organiseren we de 20e- HL7 Nederland Working Group Meeting in Hotel de Witte Bergen.

Waarom je hier bij moet zijn? HL7 is al jaren toonaangevend op het gebied van interoperabiliteitsstandaarden en de modellen daarvoor. Het is een mooie kans om collega ontwikkelaars en modelleurs vanuit het hele land te ontmoeten, om kennis te nemen van of bij te dragen aan de HL7 FHIR-NL profielen, dé standaardmanier om te zorgen dat FHIR API's in Nederland er zoveel als mogelijk hetzelfde uitzien. Maar ook om mee te denken over en te werken aan de voorwaarden dit voor elkaar te krijgen. Ontmoet je peers, ontmoet de experts, dit alles in een constructieve, productieve maar vooral ook ontspannen sfeer.

Programma

We hebben een mooi programma samengesteld. De eerste dag word je o.a. bijgepraat over de laatste MedMij ontwikkelingen, bespreken we aan de hand van een voorbeeld uit de geboortezorg hoe je generiek datasets vastlegt en uitwisselt en word je meegenomen in de stand van zaken rondom Notified pull.

Op vrijdag hoor je alles over de vernieuwing van de gegevensuitwisseling in de acute zorg,  wordt over koppeltaal en het maken van FHIR package verteld en krijgen we de resultaten gepresenteerd van de HL7 FHIR NL Connectathon die parallel aan de HL7 NL WGM plaatsvindt. Tevens brainstormen we over het herontwerp van de HL7 Nederland website en word je bijgepraat over de BerichtenTransformatieDienst. We sluiten beide dagen af met een gezellige borrel zodat je met collega’s kunt napraten en netwerken!! Het volledige programma is hier terug te vinden.

 

Schrijf je nu in!

Nog niet overtuigd?

 1. HL7 community: Twee dagen met enthousiaste deelnemers vooroplopen bij het optimaliseren van de ICT in de zorg. Communiceer en discussieer met collega’s, netwerk en maak nieuwe connecties tijdens de WGM.
 2. Unieke samenwerking: vergroot je kansen in de markt door deel te nemen aan de diverse werkgroepen en "ad hoc" sessies.
 3. Diverse tutorials: spijker je kennis bij door een of meerdere tutorials te kiezen.

Details

 • Wanneer: donderdag en vrijdag 9 en 10 november 2023
 • Prijs: €125,- per dag ex BTW
 • Waar: Hotel de Witte Bergen te Eemnes

Maak uw organisatie lid

Als uw organisatie het verbeteren van informatie in de zorg belangrijk vindt, maak uw organisatie dan lid van HL7 Nederland!

MAAK UW ORGANISATIE LID

e-Highlights

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via
e-HighLights - de HL7 Nieuwsbrief.


Contact

 • Stichting HL7 Nederland
  Willem Barentszstraat 1
  3902 DE VEENENDAAL
  +31 (0)318 - 548869
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.