Wij zoeken een nieuwe voorzitter

Wij zoeken een nieuwe voorzitter

HL7 Nederland zoekt een nieuwe voorzitter. Zie jij jezelf leiding geven aan een enthousiast team van vrijwilligers om de informatie-uitwisseling in de zorg te versterken? Meld je dan uiterlijk maandag 16 januari, dan gaan we graag het gesprek met je aan!

Rob Mulders is per 1 maart 2023 vijf jaar in functie als voorzitter van HL7 Nederland. Typisch zo'n moment om je af te vragen: wat ga ik doen? Voor Rob is de balans uitgeslagen naar de beslissing dat hij het stokje wil overdragen.

De huidige bestuursleden zien helaas geen mogelijkheid om het stokje van Rob over te nemen. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe voorzitter, die samen met bestuur, kernteam en de actieve leden het succes van HL7 in Nederland, en in het bijzonder van FHIR, verder uitbouwt.

Zie jij jezelf deze rol met enthousiasme invullen, of ken je iemand die hier geschikt voor zou zijn, lees dan onderstaande schets van wie wij zijn, wat wij bieden en wat wij vragen van een nieuwe voorzitter.

 

 

Reageer uiterlijk maandag 16 januari, zodat we de eerste maanden van 2023 kunnen gebruiken voor een goede overdracht! Mocht je behoefte hebben aan meer informatie, neem dan contact op met Rob Mulders (via het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Maak uw organisatie lid

Als uw organisatie het verbeteren van informatie in de zorg belangrijk vindt, maak uw organisatie dan lid van HL7 Nederland!

MAAK UW ORGANISATIE LID

e-Highlights

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via
e-HighLights - de HL7 Nieuwsbrief.


Contact

  • Stichting HL7 Nederland
    Willem Barentszstraat 1
    3902 DE VEENENDAAL
    +31 (0)318 - 548869
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.