On-line veel waardering voor HL7 Opleidingen

On-line veel waardering voor HL7 Opleidingen

HL7 Nederland geeft inmiddels al haar opleidingen online. Mid-maart moest er even snel geschakeld worden toen een paar dagen voor de geplande HL7 versie 2 cursus het verbod op bijeenkomsten werd afgekondigd. Met die ervaring worden de komende periode alle cursussen online gegeven.

Zelfde hoge waardering

Het team van HL7 Opleidingen heeft snel gereageerd toen de geplande HL7 versie 2 cursus moest worden overgezet naar online. De docenten hadden al wel ervaring met het geven van cursussen aan deelnemers afkomstig uit de VS, waardoor het mogelijk was snel een online versie op te zetten. Deelnemers uit de VS zijn gewend aan dit soort onderwijsvormen, bij de HL7 v2 cursus bleek dat dit voor de meeste Nederlanders (op dat moment) nog niet het geval was. Feedback van één van de deelnemers was dat "de online vorm 100% was meegevallen". De evaluatieformulieren leverden een waardering op die vergelijkbaar is aan de face-to-face cursussen.

Aangepaste opzet met zelfstudie

Inmiddels worden de diverse cursussen bijgewerkt opdat zij beter passen bij de online setting, zo worden cursussen die normaliter 2 dagen duren (2 dagen à 8 uur per dag) nu gegeven als een cursus die 3 dagen duurt (3 dagen à 5,5 uur). Dat maakt het bijvoorbeeld mogelijk zelfstudiecomponenten toe te voegen aan het standaard lesmateriaal. Alle cursussen zullen in de nabije toekomst als online trainingen verzorgd worden, het gaat dan met name om HL7 versie 2 en FHIR. Kijk voor de actuele planning van cursussen op onze opleidingskalender. Uiteraard kunnen deze en andere online trainingen ook als "in company" training verzorgd worden. Kijk hiervoor op ons opleidingsoverzicht

Maak uw organisatie lid

Als uw organisatie het verbeteren van informatie in de zorg belangrijk vindt, maak uw organisatie dan lid van HL7 Nederland!

MAAK UW ORGANISATIE LID

e-Highlights

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via
e-HighLights - de HL7 Nieuwsbrief.


Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Contact

  • Stichting HL7 Nederland
    Willem Barentszstraat 1
    3902 DE VEENENDAAL
    +31 (0)318 - 548869
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.