Schrijf je in voor de virtuele 16e WGM

Schrijf je in voor de virtuele 16e WGM

Ook de 16e HL7 Nederland Working Group Meeting zal virtueel zijn, met een tutorialdag op woensdag 3 november en reguliere sessies op donderdag 4 en vrijdag 5 november. Schrijf je nu in!

Doordat het lang onzeker was hoe de COVID-19-pandemie zich zou ontwikkelen hebben we in het belang van de gezondheid en veiligheid van onze HL7-community besloten de 16e HL7 Nederland Working Group Meeting (WGM) weer virtueel te laten plaatsvinden.

We hebben een mooi programma samengesteld waarbij we proberen om alle sessies niet langer dan 1 tot 1,5 uur te laten duren. Tevens zal ook deze WGM geen 2 maar 3 dagen duren, waarbij we op de eerste dag, woensdag 3 november 2021, starten met verschillende tutorials. Donderdag 4 november zal onze gastspreker Karlien Erauw de WGM toespreken. Karlien Eerauw is expert ICT standaardisatie en Co-chair van HL7 Belgium. Zij zal ons vertellen waar HL7 België zich mee bezighoudt, tegen welke problemen zij aanlopen en welke oplossingen HL7 België gekozen heeft.

Woensdag worden tutorials verzorgd over diverse onderdelen die aansluiten op de onderwerpen die de donderdag en de vrijdag aan de orde komen. Donderdag 4 en vrijdag 5 november worden er diverse werksessies aangeboden. Naast de gebruikelijke sessies waarin verder wordt gewerkt aan de onderwerpen Lab, acute zorg en HL7 beheer, wordt er deze WGM ook uitgebreid aandacht geschonken aan de Nederlandse Terminology Server (NTS), zowel in een achtergrondsessie als een hands-on sessie. Ook het gebruik van FHIR profielen voor een PGO voor zeldzame aandoeningen en regionale uitwisseling zijn onderwerpen die aan bod komen.

Het programma wordt gaandeweg verder aangevuld met informatie over de sessies.

Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat we weer een mooi programma hebben samengesteld en hopen jullie daar met jullie kennis en kunde aan te mogen treffen.

Je kunt je hier inschrijven voor deze WGM.

Maak uw organisatie lid

Als uw organisatie het verbeteren van informatie in de zorg belangrijk vindt, maak uw organisatie dan lid van HL7 Nederland!

MAAK UW ORGANISATIE LID

e-Highlights

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via
e-HighLights - de HL7 Nieuwsbrief.


Contact

  • Stichting HL7 Nederland
    Willem Barentszstraat 1
    3902 DE VEENENDAAL
    +31 (0)318 - 548869
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.