Versterking bestuur in 2024

Versterking bestuur in 2024

HL7 Nederland zoekt versterking! In 2024 zullen één of twee bestuursleden gaan vertrekken. Daarom zijn wij op zoek naar versterking, vooral op het vlak van HL7 FHIR. Ben jij het nieuwe bestuurslid van HL7 Nederland, meld je dan uiterlijk donderdag 30 november, dan gaan we graag het gesprek met je aan!

Het bestuur van HL7 Nederland bestaat op dit moment uit 6 leden, waarvan Marlene Gigase en Jan-Eric Slot pas onlangs zijn benoemd. Robert Veen heeft echter laten weten dat hij het na 10 jaar bestuurslidmaatschap echt niet langer kan combineren met zijn andere taken. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe bestuursleden die ons in 2024 komen versterken. Jan-Eric Slot wil je er graag meer over vertellen!

 

Na 10 jaar zal eind dit jaar ook onze penningmeester Albert Boersma afscheid nemen van het bestuur van HL7 Nederland. Specifiek voor deze belangrijke functie hebben wij een profielschets van de gezochte nieuwe penningmeester opgesteld.

 

Maak vooral gebruik van de aankomende HL7 Nederland WGM om met de bestuursleden en de organisatie kennis te maken (voor zover nodig natuurlijk) en te spreken over de verwachtingen die er rondom een nieuw bestuurslid leven.

Reageer uiterlijk donderdag 30 november 2023, zodat we nog vóór het eind van het jaar de gesprekken kunnen voeren en we inderdaad in 2024 met het nieuwe bestuur aan de slag kunnen!

Maak uw organisatie lid

Als uw organisatie het verbeteren van informatie in de zorg belangrijk vindt, maak uw organisatie dan lid van HL7 Nederland!

MAAK UW ORGANISATIE LID

e-Highlights

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via
e-HighLights - de HL7 Nieuwsbrief.


Contact

  • Stichting HL7 Nederland
    Willem Barentszstraat 1
    3902 DE VEENENDAAL
    +31 (0)318 - 548869
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.