14e Working Group Meeting van HL7 Nederland VIRTUEEL

14e Working Group Meeting van HL7 Nederland VIRTUEEL

Door de voortdurende COVID-19-pandemie en in het belang van de gezondheid en veiligheid van onze HL7-community, zal de 14e Working Group Meeting (WGM) van HL7 Nederland virtueel plaatsvinden. Hij staat gepland voor 4-6 november 2020. Een mooi programma met veel ruimte voor interactie en discussie natuurlijk.

3 dagen

We hebben een concept programma samengesteld waarbij we proberen om alle sessies niet langer dan 1 tot 1,5 uur te laten duren. Tevens zal de WGM geen 2 maar 3 dagen duren, waarbij we op de eerste dag (4 november 2020) starten met verschillende tutorials.

Gastspreker

Op 5 november zal onze gastspreker Gabrielle Speijer de WGM toespreken. De titel luidt: Kwaliteit van zorg verbeteren door de effectieve inzet van communicatie- en beslissingsondersteunende technologie

Programma en nieuwsbrief

U kunt het volledige programma (in concept) vinden op Confluence. Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat we een mooi programma hebben samengesteld. Hoe u zich kunt inschrijven voor deze bijzondere WGM zal in een later stadium bekend gemaakt worden. Reserveer in ieder geval alvast de tijd in uw agenda voor de sessies die u graag bij wilt wonen.

Wilt u actief op de hoogte gehouden worden over de WGM, dan kunt u zich inschrijven op de speciale HL7 NL WGM nieuwsbrief.

Maak uw organisatie lid

Als uw organisatie het verbeteren van informatie in de zorg belangrijk vindt, maak uw organisatie dan lid van HL7 Nederland!

MAAK UW ORGANISATIE LID

e-Highlights

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via
e-HighLights - de HL7 Nieuwsbrief.


Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Contact

  • Stichting HL7 Nederland
    Willem Barentszstraat 1
    3902 DE VEENENDAAL
    +31 (0)318 - 548869
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.