Neem deel aan de HL7 NL WGM, schrijf je nu in!

Neem deel aan de HL7 NL WGM, schrijf je nu in!
WGM Nieuws

‍Een uitgave van stichting HL7 Nederland | www.hl7.nl | info@hl7.nl

7 maart 2024


Neem deel aan de HL7 NL WGM, schrijf je nu in!

 

Het is bijna zover! Op 11 en 12 april organiseren we de 21e HL7 Nederland Working Group Meeting in Hotel de Witte Bergen.

Waarom je hier bij moet zijn? HL7 is al jaren toonaangevend op het gebied van interoperabiliteitsstandaarden en de modellen daarvoor. Het is een mooie kans om collega ontwikkelaars en modelleurs vanuit het hele land te ontmoeten, om kennis te nemen van of bij te dragen aan de HL7 FHIR-NL profielen, dé standaardmanier om te zorgen dat FHIR API's in Nederland er zoveel als mogelijk hetzelfde uitzien. Maar ook om mee te denken over en te werken aan de voorwaarden dit voor elkaar te krijgen. Ontmoet je peers, ontmoet de experts, dit alles in een constructieve, productieve maar vooral ook ontspannen sfeer.

 

We hebben een mooi programma samengesteld. De eerste dag word je o.a. bijgepraat over de laatste MedMij ontwikkelingen, krijg je een update van de status van de door alle veldpartijen ingediende zib/FHIR migratieplannen en kun je jouw vragen en problemen voorleggen. Tevens word je op donderdag meegenomen in de stand van zaken rondom Terminologie.

Op vrijdag hoor je alles over de translaties van zibs 2017 naar 2020 en terug, wordt over koppeltaal en het maken van FHIR package verteld en krijgen we de resultaten gepresenteerd van de HL7 FHIR NL Connectathon die parallel aan de HL7 NL WGM plaatsvindt. Tevens word je bijgepraat over de Patiëntsamenvattingen (inter) nationaal en uitwisseling laboratroiumgegevens. We sluiten beide dagen af met een gezellige borrel zodat je met collega’s kunt napraten en netwerken!! Het volledige programma is hier terug te vinden.

 

Nog niet overtuigd?

 

  1. HL7 community: Twee dagen met enthousiaste deelnemers vooroplopen bij het optimaliseren van de ICT in de zorg. Communiceer en discussieer met collega's, netwerk en maak nieuwe connecties tijdens de WGM.

  2. Unieke samenwerking: Vergroot je kansen in de markt door deel te nemen aan de diverse werkgroepen en "ad hoc" sessies.
  3. Diverse tutorials: Spijker je kennis bij door één of meerdere tutorials te kiezen.

 

Details

  • Wanneer: donderdag en vrijdag 11 en 12 april 2024
  • Prijs: € 125,- per dag exclusief btw
  • Waar: Hotel de Witte Bergen te Eemnes

 

 


‍Contact

Stichting HL7 Nederland

Stadsplateau 7-8.22
3521 AZ  UTRECHT

+31 (0)85 - 047 82 84

info@hl7.nl

Social Media