Extra HL7 FHIR Basics trainingen

Extra HL7 FHIR Basics trainingen

Wil jij je kennis van HL7 FHIR vergroten? Dan is nu het moment. HL7 Nederland organiseert tussen september 2019 en maart 2020 een aantal extra tweedaagse HL7 FHIR Basics trainingen. Voor MedMij (kandidaat-)deelnemers geldt voor deze trainingen een korting van ruim 1.000 euro. Lees meer over de training en de data en meld je snel aan!

HL7 FHIR is een op open web API standaarden gebaseerde, standaard voor het uitwisselen van zorggegevens. FHIR biedt een gestandaardiseerde set medische modellen die eenvoudig via REST uitgewisseld kunnen worden met bestaande EPDs, apparatuur en cloud-gebaseerde opslagdiensten. Dit maakt het mogelijk gegevens via een API aan derden ter beschikking te stellen, waar ontwikkelaars van apps en websites weer gebruik van kunnen maken. FHIR wordt in Nederland o.a. toegepast voor MedMij en is onderdeel van het VIPP programma. De HL7 FHIR Basics training is onderdeel van het reguliere opleidingsprogramma van HL7 Nederland.

Speciaal voor (kandidaat)deelnemers aan het MedMij programma is een kortingsregeling ingesteld. De investering voor de training is voor hen slechts 200 euro per persoon voor de eerste twee personen per organisatie. Voorwaarde is wel dat de inschrijving uiterlijk 31 december 2019 is afgerond. Lees meer over de MedMij kortingsregeling of kies uit de data op de HL7 Opleidingskalender.

 

Contact

  • Stichting HL7 Nederland
    Willem Barentszstraat 1
    3902 DE VEENENDAAL
    +31 (0)318 - 548869
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.