Het bestuur zoekt versterking en innovatie!

Het bestuur zoekt versterking en innovatie!

Productontwikkeling en innovatie is de focus voor een nieuw lid van het bestuur van HL7 Nederland. Omdat zijn dagelijkse werkterrein is verschoven kan Robert Veen deze positie helaas niet langer invullen. Daarom zoeken we een nieuw bestuurslid die met verve deze rol wil gaan vervullen, in nauwe samenwerking met de leden en toekomstige leden van HL7 Nederland!

Wie?

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar iemand die een neus heeft voor de belangrijke innovaties in het zorgveld en daarmee partijen uitdaagt om bij te dragen aan nieuwe HL7 producten en diensten om deze innovaties verder te brengen. Wilt u zelf de rol van Robert Veen overnemen of kent u iemand die dit volgens u goed zou kunnen? Dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van u. De termijn voor kandidaatstelling loopt tot maandag 29 oktober 2018.

Wat?

De vacature betreft een positie als gewoon lid van het bestuur, met innovatie en productontwikkeling als aandachtsgebied. Om u kandidaat te stellen stuurt u eenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan het secretariaat met een korte biografie en motivatie, die op de website zullen worden gepubliceerd. Mocht u eerst nadere informatie willen hebben, aarzel dan niet contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met één van de zittende bestuursleden. Gezien de huidige samenstelling van het bestuur roepen wij vooral vrouwen en 40min-ers op om zich kandidaat te stellen, maar wij doen expliciet niet aan sexe-, leeftijds- of enige andere vorm van discriminatie.

Hoe?

Wanneer zich meerdere personen kandidaat stellen voor de vervulling van deze vacature in het bestuur, dan zal er een stemming plaatsvinden onder de leden. Indien zich slechts één enkele kandidaat meldt, dan zal het bestuur bij gebleken geschiktheid direct overgaan tot benoeming.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via e-HighLights - de HL7 Nieuwsbrief.


Contact

  • Stichting HL7 Nederland
    Willem Barentszstraat 1
    3902 DE VEENENDAAL
    +31 (0)318 - 548869
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.