Congres Architectuur in de Zorg 2020

Congres Architectuur in de Zorg 2020

Op donderdag 11 juni 2020 wordt de 11e editie van het congres “Architectuur in de Zorg” in het Akoesticum te Ede georganiseerd.

Het thema van deze editie is Architectuur in de Zorg: Van partituur tot uitvoering

Hou ook de website van het congres in de gaten!

Om te zorgen dat een orkest harmonieus met elkaar samenspeelt is er een gezamenlijke partituur. De partituur toont de maat van de muziek en de noten voor het instrument in samenhang. Tijdens de uitvoering weten de muzikanten, als specialist en elk met hun eigen instrument, hun eigen tonen te spelen om samen de toeschouwers te boeien.

Architectuur speelt eenzelfde rol voor het uitvoeren van veranderingen in het technologielandschap in de zorg De snelheid en de volgorde waarin specialisten hun bijdrage leveren maar ook de taal waarin ze met elkaar spreken daarbij essentieel om te zorgen dat ze elkaar begrijpen. Allemaal leveren ze een bijdrage aan een harmonieus landschap waarin de informatie als muziek stroomt.

Het congres is inmiddels uitgegroeid tot hét informatie- en netwerkplatform van professionals die in deze sector werkzaam zijn: GS1 Nederland, HL7 Nederland, IHE Nederland, NAF, Nictiz en de VNKI zijn de drijvende krachten achter dit congres.

evenement eigenschappen

Startdatum 11-06-2020
Einddatum 11-06-2020
Prijs per persoon Zie website
Locatie Akoesticum, Ede
Maak uw organisatie lid

Als uw organisatie het verbeteren van informatie in de zorg belangrijk vindt, maak uw organisatie dan lid van HL7 Nederland!

MAAK UW ORGANISATIE LID

e-Highlights

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via
e-HighLights - de HL7 Nieuwsbrief.


Please enable the javascript to submit this form

Contact

  • Stichting HL7 Nederland
    Willem Barentszstraat 1
    3902 DE VEENENDAAL
    +31 (0)318 - 548869
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.