eLearning HL7 FHIR Basiskennis

eLearning HL7 FHIR Basiskennis

Iedereen heeft het over HL7 FHIR als dé manier om zorggegevens toegankelijk te maken. Maar wat is HL7 FHIR eigenlijk? In je eigen tempo en op je eigen moment kun je jezelf nu de basiskennis rondom de HL7 FHIR standaard eigen maken. Met de eLearning HL7 FHIR Basiskennis weet je waar je het over hebt!

Afhankelijk van je tempo zou je in 2-3 uur door alle materiaal heen moeten zijn. Naast de basale uitleg wordt het materiaal ook toegelicht met korte video's van mensen uit het veld, zowel nationaal als internationaal. Ook zijn er een paar korte quizzen toegevoegd om te zien of je het goed begrepen hebt.

Doel van deze cursus is jou (of je nou projectmanager, systeembeheerder, medische ITer of een andere rol hebt) vertrouwd te maken met de belangrijkste FHIR begrippen en ontwikkelingen.

Deze eLearning biedt jou de basiskennis over FHIR die je nodig hebt om FHIR projecten op een juiste manier te kunnen begeleiden. Je krijgt een overzicht van de FHIR standaard, de context van het gebruik daarvan in Nederland (denk aan MedMij/VIPP en ZIBs) en de samenhang met oudere standaarden voor gegevensuitwisseling in de zorg zoals HL7 versie 2 en IHE XDS.

Je kunt je op elk willekeurig moment inschrijven voor deze eLearning. De kosten zijn bewust laag gehouden: € 50 per deelnemer en 50% korting voor leden van HL7 Nederland.

Maak uw organisatie lid

Als uw organisatie het verbeteren van informatie in de zorg belangrijk vindt, maak uw organisatie dan lid van HL7 Nederland!

MAAK UW ORGANISATIE LID

e-Highlights

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via
e-HighLights - de HL7 Nieuwsbrief.


Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Contact

  • Stichting HL7 Nederland
    Willem Barentszstraat 1
    3902 DE VEENENDAAL
    +31 (0)318 - 548869
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.