Skip to main content

Afscheid van Diny van de Weerd

Ruim 25 jaar het secretariaat van HL7 Nederland

Afscheid van Diny van de Weerd

Na ruim 25 jaar hebben we afscheid genomen van Diny van de Weerd en haar eigen bureau Dynamiek. Als secretariaat van HL7 Nederland was zij het eerste aanspreekpunt en daarmee de stem en het gezicht van HL7 Nederland voor velen. We gunnen haar en haar man Gerrit een prachtige tijd na een fijn werkzaam leven!

 

HL7 Afscheid DinyTijdens de nieuwjaarsborrel van HL7 Nederland hebben we dan toch echt afscheid mogen nemen van "onze Diny", ruim 25 jaar lang onze rots in de branding als secretariaat en aanspreekpunt van HL7 Nederland. Naast een mooie toespraak van onze oprichter Bert Kabbes had Diny zelf ook mooie en warme woorden voor ons als vrijwilligers binnen de Stichting HL7 Nederland voorbereid. Geflankeerd door onze huidige voorzitter en vrijwilliger van het eerste uur Jan-Eric Slot heeft Diny een mooi slot aan deze intensieve samenwerking gegeven!

Een veel uitgebreider verhaal met een terugblik op ruim 25 jaar secretariaat is opgenomen in ons nieuwste High7ights Magazine, dat ook tijdens de nieuwjaarsborrel werd gepresenteerd. Daarin is ook te lezen dat Anita Brouwer met haar bureau A Solutions het secretariaat van Diny heeft overgenomen. Marie-José van Dijk is meeverhuisd naar A Solutions en zal ons dus blijven bijstaan, als betrouwbare kracht op de achtergrond.

Het mailadres blijft natuurlijk hetzelfde, maar bezoekadres en telefoonnummer zijn per 1 januari 2024 gewijzigd. Zie onderaan onze website voor de actuele gegevens.

Events & Opleidingen

Opleiding HL7 versie 2 (oktober 2024)

dinsdag, 08 okt 2024 - 9:00
€ 1.375,00
Utrecht

Bent u direct betrokken bij het specificeren, bouwen en implementeren van HL7 versie 2 berichten, dan leert u in deze opleiding precies wat u daar voor nodig heeft.


Opleiding HL7 FHIR Basics (november 2024)

dinsdag, 05 nov 2024 - 9:00
€ 1.375,00
Utrecht

Deze 2-daagse HL7-opleiding is primair bestemd voor degenen die betrokken zijn bij de implementatie, uitrol en support van applicaties die gebruik maken van de HL7 FHIR specificatie.


22e HL7 Nederland Working Group Meeting

donderdag, 07 nov 2024 - 9:00
€ 125 per dag ex BTW
Motel de Witte Bergen - Hilversum

Save the date voor de 22e HL7 Nederland Working Group Meeting.

Wil je weten wat een Working Group Meeting is? Er is zelfs een video over gemaakt!


Opleiding: Workshop Interoperabiliteit (op aanvraag)

dinsdag, 31 dec 2024 - 0:00
Prijs op aanvraag
In-house / In-company

Bent u betrokken bij een project of programma dat impact heeft op de informatie-uitwisseling binnen een organisatie en/of met andere organisaties? Deze 1-daagse workshop is bedoeld om alle betrokken managers en adviseurs te voorzien van basiskennis rondom interoperabiliteit, de te gebruiken interoperabiliteitsstandaarden en de problemen die specifiek bij dit soort projecten naar voren komen.