Skip to main content

Opleidingen HL7

Opleiding op maat

Opleidingen zijn van levensbelang voor een goed gebruik van HL7 in Nederland. We hebben daarom een combinatie van opleidingen ontwikkeld, met zowel eLearning als reguliere opleiding en in-company training. Op deze pagina staat een beschrijving van elk van de opleidingen in ons aanbod. Uiteraard kunnen we op aanvraag ook maatwerk opleidingen verzorgen.

Kijk op de opleidingskalender voor het aanbod in de komende periode, of neem contact op met het secretariaat voor een in-company training. 

Indien u vragen of specifieke verzoeken heeft, kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Cursusaanbod HL7

Ons aanbod

Betrokken bij de implementatie, uitrol en support van applicaties

Opleiding HL7 FHIR Basics

Deze 2-daagse HL7-opleiding is primair bestemd voor degenen die betrokken zijn bij de implementatie, uitrol en support van applicaties die gebruik maken van de HL7 FHIR specificatie.

Specificeren, bouwen en implementeren van HL7 versie 2 berichten

Opleiding HL7 versie 2

Bent u direct betrokken bij het specificeren, bouwen en implementeren van HL7 versie 2 berichten, dan leert u in deze 2-daagse opleiding precies wat u daar voor nodig heeft.

eLearning HL7 FHIR Basiskennis

eLearning HL7 FHIR Basiskennis

Heb je behoefte aan een korte kennismaking met de belangrijkste FHIR begrippen en concepten? De eLearning HL7 FHIR Basiskennis biedt een overzicht in 2 à 3 uur.

Vervolgopleiding HL7 FHIR Profiling

Vervolgopleiding HL7 FHIR Profiling

Deze 2-daagse HL7-opleiding is primair bestemd voor degenen die verantwoordelijk zijn voor data modellering en conformance, en is zowel gericht op hen die FHIR profielen gaan ontwikkelen, als op hen die de specificaties zoals vastgelegd in FHIR profielen moeten gaan omzetten in software.

Workshop Interoperabiliteit

Workshop Interoperabiliteit

Bent u betrokken bij een project of programma dat impact heeft op de informatie-uitwisseling binnen een organisatie en/of met andere organisaties? Deze 1-daagse workshop is bedoeld om alle betrokken managers en adviseurs te voorzien van basiskennis rondom interoperabiliteit, de te gebruiken interoperabiliteitsstandaarden en de problemen die specifiek bij dit soort projecten naar voren komen.