Opleidingen

Bij HL7 Opleidingen bent u aan het juiste adres voor alle relevante opleidingen, trainingen en informatiedagen over de HL7 familie van standaarden en de toepassing ervan binnen Nederland.

Kijk op de opleidingskalender voor het cursusaanbod in de komende periode, of neem contact op met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voor een in-company training. Hieronder staat een beschrijving van elk van de cursussen in ons aanbod. Uiteraard kunnen we op aanvraag ook maatwerk opleidingen verzorgen.

Cursus HL7 FHIR Basics

Cursus HL7 FHIR Basics

Deze 2-daagse HL7-cursus is primair bestemd voor degenen die betrokken zijn bij de implementatie, uitrol en support van applicaties die gebruik maken van de HL7 FHIR specificatie.

Lees meer...

Cursus HL7 versie 2

Cursus HL7 versie 2

Bent u direct betrokken bij het specificeren, bouwen en implementeren van HL7 versie 2 berichten, dan leert u in deze 2-daagse cursus precies wat u daar voor nodig heeft.

Lees meer...

eLearning HL7 FHIR Basiskennis

eLearning HL7 FHIR Basiskennis

Heb je behoefte aan een korte kennismaking met de belangrijkste FHIR begrippen en concepten? De eLearning HL7 FHIR Basiskennis biedt een overzicht in 2 à 3 uur.

Lees meer...

Vervolgcursus HL7 FHIR Profiling

Vervolgcursus HL7 FHIR Profiling

Deze 2-daagse HL7-cursus is primair bestemd voor degenen die verantwoordelijk zijn voor data modellering en conformance, en is zowel gericht op hen die FHIR profielen gaan ontwikkelen, als op hen die de specificaties zoals vastgelegd in FHIR profielen moeten gaan omzetten in software.

Lees meer...

Workshop Interoperabiliteit

Workshop Interoperabiliteit

Bent u betrokken bij een project of programma dat impact heeft op de informatie-uitwisseling binnen een organisatie en/of met andere organisaties? Deze 1-daagse workshop is bedoeld om alle betrokken managers en adviseurs te voorzien van basiskennis rondom interoperabiliteit, de te gebruiken interoperabiliteitsstandaarden en de problemen die specifiek bij dit soort projecten naar voren komen.

Lees meer...

Maak uw organisatie lid

Als uw organisatie het verbeteren van informatie in de zorg belangrijk vindt, maak uw organisatie dan lid van HL7 Nederland!

MAAK UW ORGANISATIE LID

e-Highlights

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via
e-HighLights - de HL7 Nieuwsbrief.


Contact

  • Stichting HL7 Nederland
    Willem Barentszstraat 1
    3902 DE VEENENDAAL
    +31 (0)318 - 548869
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.