Skip to main content

Jouw verhaal op het Congres Architectuur in de Zorg

Call for Presentations verlengd tot 15 februari

Jouw verhaal op het Congres Architectuur in de Zorg

De programmacommissie van het Congres Architectuur in de Zorg nodigt jou van harte uit om een voorstel voor een presentatie voor het congres op 6 juni 2024 in te dienen. Het thema dit jaar is: Naar een duurzame informatie-uitwisseling. Zonder apenstreken, maar wel met intrinsieke coherentie.

Toegankelijke, goede en betaalbare zorg vraagt om een toekomstvaste architectuur die oog heeft voor informatie-uitwisseling en communicatie. Duurzaamheid in de breedste zin als belangrijk kwaliteitscriteria om niet in de aap gelogeerd te raken!

Call for presentations

De programmacommissie draagt zorg voor de samenstelling van het programma, waarbij uitdrukkelijk ruimte wordt gemaakt voor vrije inzendingen uit het veld. De commissie nodigt jou van harte uit om een voorstel voor een presentatie voor het congres op 6 juni 2024 in te dienen.

Voorwaarden voor inzending:

  • Deadline inzending abstract: 15 februari 2024.
  • Het onderwerp heeft een duidelijke architectuurinsteek.
  • Presentatie vanuit en door zorgorganisaties, eventueel in combinatie met consultant/software leverancier (géén commerciële presentaties).
  • De presentaties geven verdieping en zorgen voor interactie.
  • De presentatie nodigt uit tot interactie met het publiek.
  • De presentatie heeft, zo mogelijk een relatie met het IZA.

Meer informatie over de Call for Presentations en overige voorwaarden vind je op de website van het congres. Wij zien jouw voorstel graag tegemoet!

Over het congres

De 15e editie van het congres Architectuur in de Zorg wordt georganiseerd op donderdag 6 juni 2024 in de Apenheul te Apeldoorn. We hopen meer dan 200 deelnemers te verwelkomen.

Het congres is inmiddels uitgegroeid tot hét informatie- en netwerkplatform van professionals die werkzaam zijn op het gebied van informatiearchitectuur in de zorg. DANW, GS1 Nederland, HL7 Nederland, IHE Nederland, NEN, Nictiz en de NVKI  zijn de drijvende krachten achter dit congres.

Events & Opleidingen

Opleiding HL7 versie 2 (maart 2024)

dinsdag, 05 mrt 2024 - 9:00
€ 1.375,00
Utrecht

Bent u direct betrokken bij het specificeren, bouwen en implementeren van HL7 versie 2 berichten, dan leert u in deze opleiding precies wat u daar voor nodig heeft.


Opleiding HL7 FHIR Basics (april 2024)

dinsdag, 09 apr 2024 - 9:00
€ 1.375,00
Utrecht

Deze 2-daagse HL7-opleiding is primair bestemd voor degenen die betrokken zijn bij de implementatie, uitrol en support van applicaties die gebruik maken van de HL7 FHIR specificatie.


HL7 FHIR NL Connectathon (april 2024)

woensdag, 10 apr 2024 - 9:00
€ 125 per dag ex BTW
Motel de Witte Bergen - Hilversum

HL7 Nederland organiseert van 10 t/m 12 april 2024 wederom een HL7 FHIR NL Connectathon, parallel aan de WGM op 11 en 12 april. De HL7 FHIR NL Connectathon is een hands-on event waarin we op basis van de HL7 FHIR standaarden gegevensuitwisselingen rondom verschillende use cases gaan realiseren.

Hou de mail en de website in de gaten voor een oproep tot deelname!


21e HL7 Nederland Working Group Meeting

donderdag, 11 apr 2024 - 9:00
€ 125 per dag ex BTW
Motel de Witte Bergen - Hilversum

Save the date voor de 21e HL7 Nederland Working Group Meeting.

Wil je weten wat een Working Group Meeting is? Er is zelfs een video over gemaakt!