Skip to main content

Op 11 en 12 april houden we de 21e HL7 Nederland Working Group Meeting

Mogelijkheden tot ondersteuning

Op 11 en 12 april houden we de 21e HL7 Nederland Working Group Meeting

Twee keer per jaar organiseert HL7 Nederland een Working Group Meeting (WGM). Hier komen enthousiaste deelnemers bij elkaar om te praten en te discussiëren over het optimaliseren van de zorg met behulp van ICT en de HL7 standaarden.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om ons evenement te sponsoren. Het sponsoren van de HL7 NL Working Group Meeting is een unieke kans om met mensen in contact te komen die betrokken zijn bij het gebruik en de ontwikkeling van de HL7 standaarden in Nederland. Daarnaast is het een mooie manier om bij te dragen aan het succes van het evenement.

Op onze website vind je meer informatie over wat een HL7 NL Working Group Meeting inhoudt. Voor een sfeerimpressie van een WGM kun je eens kijken naar deze video.

Aanmelden als sponsor

Benieuwd hoe je het evenement kunt sponsoren, kijk dan op onze confluence pagina waar de kaders voor sponsoring staan beschreven.

Events & Opleidingen

Opleiding HL7 versie 2 (oktober 2024)

dinsdag, 08 okt 2024 - 9:00
€ 1.375,00
Utrecht

Bent u direct betrokken bij het specificeren, bouwen en implementeren van HL7 versie 2 berichten, dan leert u in deze opleiding precies wat u daar voor nodig heeft.


Opleiding HL7 FHIR Basics (november 2024)

dinsdag, 05 nov 2024 - 9:00
€ 1.375,00
Utrecht

Deze 2-daagse HL7-opleiding is primair bestemd voor degenen die betrokken zijn bij de implementatie, uitrol en support van applicaties die gebruik maken van de HL7 FHIR specificatie.


22e HL7 Nederland Working Group Meeting

donderdag, 07 nov 2024 - 9:00
€ 125 per dag ex BTW
Motel de Witte Bergen - Hilversum

Save the date voor de 22e HL7 Nederland Working Group Meeting.

Wil je weten wat een Working Group Meeting is? Er is zelfs een video over gemaakt!


Opleiding: Workshop Interoperabiliteit (op aanvraag)

dinsdag, 31 dec 2024 - 0:00
Prijs op aanvraag
In-house / In-company

Bent u betrokken bij een project of programma dat impact heeft op de informatie-uitwisseling binnen een organisatie en/of met andere organisaties? Deze 1-daagse workshop is bedoeld om alle betrokken managers en adviseurs te voorzien van basiskennis rondom interoperabiliteit, de te gebruiken interoperabiliteitsstandaarden en de problemen die specifiek bij dit soort projecten naar voren komen.