Skip to main content

Schrijf je nu in voor de HL7 Nederland WGM op 11 en 12 april

De inschrijving is geopend en het programma gepubliceerd

Schrijf je nu in voor de HL7 Nederland WGM op 11 en 12 april

Het is bijna zover! Op 11 en 12 april organiseren we alweer de 21e HL7 Nederland Working Group Meeting in Hotel de Witte Bergen.

Waarom je hier bij moet zijn? HL7 is al jaren toonaangevend op het gebied van interoperabiliteitsstandaarden en de modellen daarvoor. Het is een mooie kans om collega ontwikkelaars en modelleurs vanuit het hele land te ontmoeten, om kennis te nemen van of bij te dragen aan de HL7 FHIR-NL profielen, dé standaardmanier om te zorgen dat FHIR API's in Nederland er zoveel als mogelijk hetzelfde uitzien. Maar ook om mee te denken over en te werken aan de voorwaarden dit voor elkaar te krijgen. Ontmoet je peers, ontmoet de experts, dit alles in een constructieve, productieve maar vooral ook ontspannen sfeer.

Schrijf je nu in

We hebben een mooi programma samengesteld. De eerste dag word je o.a. bijgepraat over de laatste MedMij ontwikkelingen, krijg je een update van de status van de door alle veldpartijen ingediende zib/FHIR migratieplannen en kun je jouw vragen en problemen voorleggen. Tevens word je op donderdag meegenomen in de stand van zaken rondom Terminologie. 

Op vrijdag hoor je alles over de translaties van zibs 2017 naar 2020 en terug, wordt over koppeltaal en het maken van FHIR package verteld en krijgen we de resultaten gepresenteerd van de HL7 FHIR NL Connectathon die parallel aan de HL7 NL WGM plaatsvindt. Tevens word je bijgepraat over de Patiëntsamenvattingen (inter) nationaal en uitwisseling laboratroiumgegevens. We sluiten beide dagen af met een gezellige borrel zodat je met collega’s kunt napraten en netwerken!! Het volledige programma is hier terug te vinden.

Events & Opleidingen

Congres Architectuur in de Zorg 2024

donderdag, 06 jun 2024 - 9:00
€ 450,00
Apenheul/DeSt@art

De 15e editie van het congres Architectuur in de Zorg heeft als thema:
Architectuur in de Zorg: naar een duurzame informatie-uitwisseling. Zonder apenstreken, maar wel met intrinsieke coherentie.

Het congres is inmiddels uitgegroeid tot hét informatie- en netwerkplatform van professionals die werkzaam zijn op het gebied van informatiearchitectuur in de zorg.
DANW, GS1 Nederland, HL7 Nederland, IHE Nederland, NEN, Nictiz en de NVKI zijn de drijvende krachten achter dit congres.

 


Opleiding HL7 versie 2 (oktober 2024)

dinsdag, 08 okt 2024 - 9:00
€ 1.375,00
Utrecht

Bent u direct betrokken bij het specificeren, bouwen en implementeren van HL7 versie 2 berichten, dan leert u in deze opleiding precies wat u daar voor nodig heeft.


Opleiding HL7 FHIR Basics (november 2024)

dinsdag, 05 nov 2024 - 9:00
€ 1.375,00
Utrecht

Deze 2-daagse HL7-opleiding is primair bestemd voor degenen die betrokken zijn bij de implementatie, uitrol en support van applicaties die gebruik maken van de HL7 FHIR specificatie.


22e HL7 Nederland Working Group Meeting

donderdag, 07 nov 2024 - 9:00
€ 125 per dag ex BTW
Motel de Witte Bergen - Hilversum

Save the date voor de 22e HL7 Nederland Working Group Meeting.

Wil je weten wat een Working Group Meeting is? Er is zelfs een video over gemaakt!