Skip to main content

Erkenning voor vertrekkende bestuursleden

Rob Mulders en Albert Boersma in het zonnetje gezet

Erkenning voor vertrekkende bestuursleden

De vergadering van het Actieve Leden Forum (ALF) tijdens de HL7 Nederland WGM in november werd feestelijk opgeluisterd door het eren van Albert Boersma, onze scheidende penningmeester, en Rob Mulders, onze past chair, voor hun diensten de afgelopen jaren. Zij kregen uit handen van Bert Kabbes de felbegeerde Bert Kabbes Award.

Rob Mulders heeft vanaf 2011 in het bestuur van HL7 Nederland gezeten en is in 2018 gekozen tot voorzitter. In 2023 is hij als voorzitter opgevolgd door Jan-Eric Slot. Rob heeft hem bijgestaan als past chair om een warme overdracht mogelijk te maken. We zijn Rob erkentelijk voor zijn inzet om FHIR een prominente plek te geven op de Nederlandse Working Group Meetings, wat inmiddels heeft geleid tot een aantal FHIR Connectathons.

HL7 BKA uitreiking 2023Albert Boersma heeft in 2012 het stokje overgenomen van onze eerste penningmeester Ed Rovers. Albert werkt als controller in de ziekenhuissector en bracht daarmee veel financiële expertise mee voor HL7 Nederland. Uiteraard had het werk van HL7 Nederland ook zijn interesse, maar meer met verwondering en waardering dan dat hij er zelf direct mee te maken had. Dit jaar draagt hij zijn taken over aan Pascal Looijé.

De Bert Kabbes Award (BKA) geeft blijk van erkenning voor het vele vrijwilligerswerk dat de ontvangers hebben verricht voor HL7 Nederland. Het is natuurlijk prachtig dat Rob en Albert hun BKA uit handen van Bert Kabbes himself mochten ontvangen!

We houden natuurlijk ook een volledige lijst bij van de erkenning die onze vrijwilligers ten deel is gevallen!

Events & Opleidingen

Opleiding HL7 versie 2 (oktober 2024)

dinsdag, 08 okt 2024 - 9:00
€ 1.375,00
Utrecht

Bent u direct betrokken bij het specificeren, bouwen en implementeren van HL7 versie 2 berichten, dan leert u in deze opleiding precies wat u daar voor nodig heeft.


Opleiding HL7 FHIR Basics (november 2024)

dinsdag, 05 nov 2024 - 9:00
€ 1.375,00
Utrecht

Deze 2-daagse HL7-opleiding is primair bestemd voor degenen die betrokken zijn bij de implementatie, uitrol en support van applicaties die gebruik maken van de HL7 FHIR specificatie.


22e HL7 Nederland Working Group Meeting

donderdag, 07 nov 2024 - 9:00
€ 125 per dag ex BTW
Motel de Witte Bergen - Hilversum

Save the date voor de 22e HL7 Nederland Working Group Meeting.

Wil je weten wat een Working Group Meeting is? Er is zelfs een video over gemaakt!


Opleiding: Workshop Interoperabiliteit (op aanvraag)

dinsdag, 31 dec 2024 - 0:00
Prijs op aanvraag
In-house / In-company

Bent u betrokken bij een project of programma dat impact heeft op de informatie-uitwisseling binnen een organisatie en/of met andere organisaties? Deze 1-daagse workshop is bedoeld om alle betrokken managers en adviseurs te voorzien van basiskennis rondom interoperabiliteit, de te gebruiken interoperabiliteitsstandaarden en de problemen die specifiek bij dit soort projecten naar voren komen.